1. RETOURNEREN

Wenst u een product terug te sturen? Geen enkel probleem! Vul het retour document zorgvuldig in en stuur dit samen met het product terug. Alles kan en mag teruggestuurd worden zonder een boete te betalen. Verzendingskosten betaalt u wel zelf. 

2. RUILEN

Is het bestelde product niet goed van maat? Of kiest u toch een ander kleur? Ruilen is geen enkel probleem. Bij het ruilen betaalt u geen nieuwe verzendingskosten. Vergeet dit zeker niet aan te duiden op het retour document. Het producten ruilen in onze winkel mag ook altijd. Zo geniet u ook van onze deskundige uitleg.

3. HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen af te zien van de aankoop. Deze 14 dagen starten vanaf de dag dat de producten bij u geleverd zijn.

4. TERUGBETALING

De terugbetaling vindt plaats binnen de tien werkdagen nadat u hebt meegedeeld af te zien van de overeenkomst en de bestelling terug in ons bezit is. Wij betalen u de volledige aankoopprijs terug. De gemaakte transportkosten bij de bestellingen worden niet vergoed. De terugbetaling gebeurt via dezelfde methode als de betaling. Dit geldt ook wanneer u de goederen in onze winkel afgeeft.

5. VERPAKKING

Als u binnen de 14 dagen afziet van de aankoop moeten de producten geretourneerd worden in originele conditie. Wij verwachten teruggestuurde goederen dan ook in de authentieke verpakking. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen nooit gebruikt zijn. U mag de producten uitpakken en passen om te beoordelen of de producten voldoen aan de eisen. Alle producten worden bij een retour door ons grondig gecontroleerd.

 

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER