We hebben de voorbije maanden heel wat last gehad met onze administratie en onze communicatie daaromtrent. Door de coronacrisis hebben we geen medewerker meer in dienst en zijn we er niet in geslaagd om degelijk te reageren op jullie vragen en mails.

Om dit te stroomlijnen en te verbeteren hebben we nu twee nieuwe krachten aan boord. We excuseren ons voor de voorbije maanden en zorgen ervoor dat iedereen voor de zomer een antwoord krijgt.

Voetbaltechnisch coördinator

Arno Stessels is al vele jaren binnen onze organisatie actief als trainer en coördinator op verschillende voetbalstages. Hij zal deze zomer verantwoordelijk zijn voor de sportieve organisatie en het goede verloop van de stages.
arno@voetbalstages.be

Administratie & marketing

Mateo Heye heeft zijn bachelor Sportmanagement op zak en heeft zijn postgraduaat digitale sportmarketing pas afgerond. Hij komt ons team versterken op het vlak van administratie & marketing.
mateo@voetbalstages.be

Momenteel hebben we nog een achterstand op het vlak van het beantwoorden van e-mails en administratieve kwesties. Mateo gaat deze proberen weg te werken. Dus een vraag die reeds gesteld is, opnieuw stellen zorgt er enkel maar voor dat er meer mails in onze mailbox terechtkomen.

Voor alles wat met de stages te maken heeft, kan je bij Arno terecht. Denk aan de groepsindeling, praktische vragen rond de werking, wisselen van stageperiode of locatie. Arno zal ook onze trainerswerking opvolgen en de trainersplanning opmaken.

Mateo zal alle zaken omtrent administratie, verzekeringen, betalingen en dergelijke opvolgen.

Bedankt voor jullie begrip voor onze lastige situatie.