OP STAGE ALS EEN PROF IN LENK (ZWITSERLAND)

Je bent op zoek naar de unieke zomerstage? Zoek niet verder!

ZWITSERSE ALPEN

 

Naast sporten en spelen, gaan we ook de Zwitserse Alpen ontdekken. Met een halve dagtocht en een dagtocht verkennen we het gebied rondom onze verblijfplaats.

Lenk ligt op 1.068 meter boven de zeespiegel en onze wandelingen brengen ons net boven de boomgrens (2.000 meter boven de zeespiegel). 

 

TOPTRAINERS

 

De deelnemers zullen ter plaatse training krijgen van de beste trainers die ons Voetbalstages-trainersteam rijk is. Op deze manier koppelen we inhoud aan fun.

We maken er een fantastische zomerstage van voor iedereen!

 

TOERISTISCHE HOTSPOT

 

Lenk is niet voor niets een bekend en bemind skidomein. Het bruist van de activiteiten en ademt levendigheid uit. Het pittoreske Lenk heeft een gezellige dorpskern waar je de Zwitserse gastvrijheid proeft.

In de zomer kan je er het Simmental verkennen en deelnemen aan allerlei toffe activiteiten. 

 

DATA x LOCATIE

Dit uniek voetbalkamp zal in 2022 voor het eerst plaatsvinden in Lenk (Zwitserland). Lenk is een klein dorpje in het Simmental.

Zaterdag 2 juli 2022 vertrek om 20.00u in Antwerpen

Zaterdag 9 juli 2022 aankomst om 9.30u in Antwerpen

 

We verblijven ter plaatse in het KUSPO (Kurs und Sportzentrum). Dit sporthotel biedt een ruime waaier aan mogelijkheden: sporthal, basketbalterrein, twee beachvolleybalterreinen, voetbalterrein, speeltuin, polyvalente zalen. 

 

Voetballers van eender welk niveau van leeftijden U10 tot en met U17 mogen deelnemen.

 

 

PRIJS x FORMULE

De prijs per deelnemer bedraagt 655 euro.

 

Inbegrepen in deze prijs:
– busrit
– formule vol pension
– 5 overnachtingen in sportcentrum KUSPO
– programma van 6 dagen ter plaatse
– zwembadbezoek in het dorp
– wellnessformule in sportcentrum KUSPO
– voetbaloutfit + voetbal
– aandenken aan de reis

GENIETEN VAN DE NATUUR

Lenk is een prachtig dorp dat in een lang uitgestrekt dal ligt, het Simmental. Omgeven door de Zwitserse Alpen, treffen we er nog stukken ongerepte natuur aan die tot de verbeelding spreken. Bergtoppen met eeuwige sneeuw en watervallen om van te dromen.

Tijdens onze stage zullen we dankzij onze wandeltochten en groepsspelen in de natuur terechtkomen en de heerlijke berglucht inademen.

1 VOLLEDIGE TRAININGSOUTFIT

Elke deelnemer krijgt een volledige outfit, samengesteld door topmerk Adidas. Deze outfit heeft een totale winkelwaarde van ruim 100 euro. Op deze manier creëren we uniformiteit en professionaliteit.

 

  • 1x Voetbalsokken Adidas
  • 1x Short Adidas
  • 1x Voetbalshirts Adidas
  • 1x Shoe bag Adidas
  • 1x Voetbal Adidas

INSCHRIJVEN MAAR!

PARTNERS

ANNULERING OMWILLE VAN COVID-19

Indien omwille van de lopende of toekomstige maatregelen aangaande COVID-19 in België of in Zwitserland de reis niet zou kunnen doorgaan, wordt het geld volledig teruggestort.